Onze partners

 • Callant

  Als één van ’s lands grootste makelaars is Callant verzekeringen uw ideale partner voor een compleet verzekeringsaanbod. Wij lichten uw verzekeringsportefeuille gratis door, om u vervolgens professioneel te adviseren en een gepaste dekking tegen de interessantste premies aan te bieden.

 • Doltcini

  Doltcini Sportswear is gespecialiseerd in het produceren en personaliseren van kledij voor wieler- en andere sportclubs. Met meer dan 25 jaar ervaring staan zij voor een ruime collectie kwaliteitsvolle fietskleding aan een zeer goede prijs. Op die manier willen ze fietsen voor iedereen toegankelijk maken.

 • Marlux

  Marlux is als producent van terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking één van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment. De ruime keuze aan producten in verschillende kleuren en maten maken dat Marlux ieders tuin mooi kan inrichten!

 • Bingoal

  Als Belgische aanbieder van sportweddenschappen, met eigen bookmakers, gespecialiseerd in het veldrijden, verrast Bingoal in 2018 alle fans op tal van crossen met een uniek voordeel in de vorm van freebets, cashbacks of andere promoties.